Ez az airsoft pisztoly megéri?
Figyelt kérdés
Nyilván az ára fogott meg, de meg is éri vajon? Illetve nem kevés kicsit a 370 fps amit írnak? Egy co2-es revolver ekkora csővel kb 430-450 fps-el kéne lőnie nem? (Kwc revolverekhez legalábbis annyit írnak)
2017. jan. 17. 12:59
1/3 anonim válasza:
Itthon játékokon nem használhatod ha 400FPS felett van. A well amőgy nem a legjobb márka. A glockjaik asszem jók de inkább a KWC/KWJ márkát választanám ha pisztolyt veszel. Am van facebookon "Airsoftosok" csoport ott tudnak segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vinném játékra, csak telken és itthon lövök célba üdítős dobozra meg papír céltáblára, szóval nem kell hogy 400 fps alatt legyen, sőt minél több annál jobb, ezért kérdezem h nem túl kevés-e a 370 fps. Meg már van két gbb-m az egyik pont egy kjw, szóval most vmi mást vennék. Gondoltam még erre is [link]
Hallottam/olvastam én is h a well alsóbb kategóriás, de nem akarok rá sokat költeni, meg airsoft meccsre se megyek.
2017. jan. 17. 17:16
3/3 A kérdező kommentje:
Bár lehet hogy inkább egy slavia 630 amit én keresek :D
2017. jan. 17. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!