Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Boksz vagy muay thai?

Boksz vagy muay thai?

Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy inkább a thai boxot kezdjem el,mer az leveri a bokszolót,mer az tud rúgni.Nem tudom.Nekem a boksz szimpatikusabb.De nem akarom,hogy esélytelen legyek más küzdősportot űzőkkel szemben.A bokszban főleg az tetszik,hogy van ez a védekezés meg elhajolgatás.Ez pl.akkor is jól jönne,ha valami eszközzel akarnának fejbecsapni.

2017. jan. 3. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kés ellen még oké hogy nem ér semmit a küzdősport.

De ha mondjuk összejössz egy csajjal, és a volt pasija meg nem szál le róla azt megvered vele lazán.

2017. jan. 6. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Akinek olyan az értelmi szintje, hogy a csajának az exét megverje, mert az zaklatja őket és nem a rendőrségen tesz feljelentést az inkább ne akarjon semmilyen küzdősportot vagy harcművészetet használni. Az ilyenre mondják, hogy többet ésszel, mint erővel. Feljelentést teszel ellene, a rendőrség elbeszélget vele, elgondolkozik békén hagy titeket. Nem gondolkozik el akkor magával tol ki, bármit csinál ellene indul eljárás, mert feljelentették előtte már zaklatásért.

Mi történik, ha megvered? Szépen bemegy röhögve a rendőrségre és feljelentést tesz ellened, hogy megverted. Van rá bizonyítékod, hogy nem szállt le rólad? Nincs. Neki van bizonyítéka arra, hogy megverted? Van. Ellened indul eljárás és te szívod meg. Főleg úgy, hogy te boksz/muay thai edzésre jársz, ami súlyosbító tényező lesz, így mégjobban megszívod.

2017. jan. 9. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ha este mész haza a buliból a csajoddal egy sötét utcán, nem hiszem hogy feltudod jelenteni ha rátok támad. Ellenben helyben hagyom, bajom nem lesz belőle, ő meg megérti a dolgot!
2017. jan. 9. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem van 2.danos aikido mester ismerősöm, akinek nekiment egy cigánygyerek késsel, 4 öltéssel kellett összevarrni az alkarját, a cigánysrácnak meg spirális törése lett a jobbkarjában. Ha az ismerősöm háta mögött nem letz volna 12 év aikido, akkor feltehetően meghal, de legalábbis sokkal komolyabb baja lesz. Szóval az, hogy ezek nem érnek semmit elég vicces kijelenteni. Életbiztosítást semmi nem ad, és sérthetetlen sem lesz senki, de nagyban megnöveli a túlélési esélyeidet. Az átlag gangstacigókról meg ne beszéljünk már, azoktól én elveszem a kést úgy, hogy sem én sem ő nem sérül meg. Aki valóban tudja használni az meg rég nem utcai rablásokban utazik.
2017. jan. 17. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:

6 nak

Nagyon el vagy tevedve

En muay thaizom 1.5 eve

A lab sokkal erosseb minta sima boxnal. Labon rugjak a boxolot ossze esik

Mig a muay thaios t meg rugod nem erzi.

Konyokkel pofan utnenek aszem meg erezned milyen. Hulyesegeket ne beszelj foleg amihez nem ertesz

2017. febr. 7. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!