Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok a falmászásról?

Mit gondoltok a falmászásról?

Figyelt kérdés
Elég intenzív,ha mondjuk heti kétszer 3-4 óráig csinálom?
2017. jan. 2. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elején talán, onnan, hogy rájössz a technikára és az alap kondíció megvan, csak ügyességi sport.
2017. jan. 2. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
a sziklamászás jobb:D
2017. jan. 2. 18:30
 3/4 lev30 válasza:
100%
Elég egy összetett sport szóval erre így nem lehet konkrétan válaszolni függ attól, hogy boulderezel vagy hosszút mászol, mennyire erőlteted meg magad, mennyire fejlett most az izomzatod stb stb, intenzívnek intenzív, az első időszakban főleg az alkarod nem fogja bírni majd utána ahogy elsajátítod a technikát és egyre nehezebb utakat mászol ahol van pl áthajlás vagy épp negatív fal a hátad a vállad és a törzsed izmai fognak főleg sajogni :D
2017. jan. 18. 00:41
 4/4 anonim válasza:
100%
Én 3 éve ilyen gyakorisággal mászok, elégedett vagyok a fejlődésemmel, de mostanra rájöttem hogy nem is a szint a lényeg hanem maga a mászás. Az a jó szerintem ha felváltva boulderezel és kötelezel, mert máshogy mozgat meg a kettő.
2017. szept. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!