Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a kyokushin...

Mi a véleményetek a kyokushin oktatásról?

Figyelt kérdés
Miskolc környéken ha van azokról?

2016. dec. 21. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Biztos rossz. Az egy rúgás orientált stílus, mégsincs megtanítva a tanoncoknak, hogy ne üssenek, ha nem muszáj. De eleve ŐK MENNEK BE kézharcba még a BOXOLÓK ELLEN IS!!! És csodálkoznak, hogy kikapnak, mint a szar. Oké, egy jó Karatés egyenes ütés nagyon robbanékony tud lenni és hosszú. Utcai körülmények között egy Boxolónak eltörheted mind a kettő csuklóját, ha ugye bebújik a kezei közé és ahogy láttam, elhajolni nagyon nehezen ment nekik. Tehát rendben, egye fene, erre jó a Karate ütése. De sokkal jobb, ha inkább távol marad és rúgdos. De ezt nem tanítják meg nekik. Ha te ezt most megjegyzed és betartod, akkor mehetsz a stílusra, mert tudni fogod használni. Ha nem, akkor inkább nem ajánlom.
2016. dec. 21. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyik kyokusin karate? melyik része? A sport vagy a karate része? Mert marhára nem mindegy ám! :)
2016. dec. 24. 06:22
 3/5 Orfeus ***** válasza:
Az előttem szóló kollega jól írta, nem mindegy hogy melyik ág. Shin-kyoban rengeteg a bunyó, és nekem senki ne mondja hogy egy komoly shin-es 5-6 év után könnyen adja magát az utcán. Aki ezt mondja az nem tudja miről beszél.
2017. márc. 7. 04:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Na pont a shinkyokushint nem tartom karatenak. Sosai forogna a sírjába ha tudná.
2017. márc. 9. 15:25
 5/5 Orfeus ***** válasza:

Shin sokkal inkább a versenyekre fókuszál. A másik pedig tradícionálisabb. Mind2 edzésen vettem részt, bár én a hagyományokat jobban szeretem. Viszont az edzésekben is vannak lényegi eltérések. Amit szeretek alapvetően a kemény edzések.

Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy milyen stílust választ, de csak akkor tudja megvédeni magát ha folyamatos a kontakt, és érzi milyen az ha tényleg megütik az embert.

2017. márc. 11. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!