Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Utcára boksz ellen milyen...

Utcára boksz ellen milyen küzdősport, harcművészet lehet hatásos?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 11:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
43%

k1es ökölvívó albert kraus.

annyi,hogy fel van edzve a combja,meg a szabályok miatt rúg kb 2őt menetenként,ezt leszámítva csak bokszol.

a sportágban és a súlycsoportban lévő összes nevesebb embert legalább 1x már leverte.

magyar vonulatban moró endre volt hasonló.

ökölvívóként átment tájboxba,fel lett edzve a combja és mindenkit szétcsapott,gyakorlatilag rúgás nélkül.

mb,vb győztes.

szóval ellenpélda is akad azért.

2016. dec. 14. 20:48
 32/37 anonim ***** válasza:
79%

Korbács!

Ez még akkor is nagyon kevés ember. Pár kirívó esetet leszámítva, az esetek többségében a bokszolókat szétrugdossák az esetek 99%-ban.

Igen MMA-ban is van egy csávó, a K.J. Noons. Ő egyáltalán nem tud földharcolni (nagyon passzív benne), és konkrétan rúgni sem szokott. Ő is jóformán csak boksztechnikákat használ, nem is olyan rossz eredménnyel.

Persze vannak kivételek. Fehér holló is van, csak qrva ritka.

2016. dec. 14. 20:56
 33/37 anonim ***** válasza:
26%

De utcán szerintem a bokszoló van nagyobb előnyben, mert folyamatosan nyomás alatt tart, és agresszívan támad, nem ad távolságot, mivel nem rúg!

Egy átlagember számára mi az ijesztőbb ?

Ha oda megy egy kick boxoló, aki mondjuk egyszer meg rúgja, aztán megüti, utána hátrébb kell mennie, és megint rúg egyet rá, ami oké hogy fáj, de eloszlik a testén a 3 támadás, + van ideje mentálisan átlátnia a dolgokat a szünetek között.

Míg egy bokszoló odamegy, és folyamatosan szünet nélkül megüti vagy 8-szor. Lehet hogy a 8 ütésből 6 egy helyre ment, és ott majd szét szakad a csávó, +folyamatosan rakkolták, és kiesett neki az az idő.

Az utóbbi valószínűleg nagyobb lelki terror!

2016. dec. 15. 15:24
 34/37 anonim ***** válasza:
58%
Azért egy bika combrúgás vagy cipőorral rúgás májra, abból 1 is elég egy átlagembernek. És akkor ezekre még ugyanúgy mehet az, hogy ököllel sorozzuk a tagot.
2016. dec. 15. 16:08
 35/37 anonim ***** válasza:
11%
Egyébként ha már így rám szóltok hogy tiszteljem sárkányt, akkor levegőnek is mondjátok már meg hogy tisztelje Aikit, Honvédet, meg Korbácsot!
2016. dec. 16. 15:15
 36/37 anonim ***** válasza:
93%

"Egyébként ha már így rám szóltok hogy tiszteljem sárkányt, akkor levegőnek is mondjátok már meg hogy tisztelje Aikit, Honvédet, meg Korbácsot!"

És a kettőnek mi köze van hozzá?? Egyáltalán, hogy függ össze a kettő?! Attól, hogy SűrítettGyökér nem tiszteli Honvédet és Korbácsot, az nem azt jelenti, hogy Neked ok nélkül fikáznod kell Rozsdát, főleg úgy, hogy ő nem is ír hülyeségeket.

2016. dec. 21. 17:20
 37/37 anonim ***** válasza:
40%

Igen, elvetettem a sulykot!

Elnézést kérek sárkány!

Attól hogy valaki itt hülye, nekem nem kell azzá válnom.

Mindenki csinálja amit szeretne űzni, de egymást azért nem kéne csesztetni! Igaz én is cseszegettem másokat mostanában, de kit nem idegesít ez a hülye gyerek ? :) (levegő)

2016. dec. 21. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!