Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit szolsz, hogy Goldberg...

Mit szolsz, hogy Goldberg megsemmisítette Brock Lesnart a WWE-ben?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a Survivor Series WWE torna, amelyben a fő meccs Brock Lesnar (ketrecharcos bajnok) - Goldberg volt. Kb lehetett sejteni, hogy Goldberg elkalapálja azt a felfújt hólyagot, de hogy 3 perc alatt teszi ezt, eléggé döbbenetes volt. https://www.youtube.com/watch?v=a7oqG6uGSAg
2016. nov. 21. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

valószínűleg azért 3 perc lett mert goldberg már öreg.

jött megmutatta magát kicsit aztán kész.

de mondjuk formán kívüli vagy idősebb pankrátorok nem is nagyon szoktak hosszabb vagy nagyobb fizikai igénybevételt jelentő meccseket vállalni,szerintem ezért lett 3 perces.

de amúgy még nem láttam,szóval spoilereztél egyébként méghozzá a főkérdésben,ami paraszt dolog.

2016. nov. 21. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy ennyit vállalt? Talán ennyit bírt ! Nem igazán értem, miért nem tudott volna Lesnar még küzdeni. Most igencsak becarinak nézik. Igaz, hogy alig mert kiállni, még a managerével agitálta Billt, hogy mégse hívja ki. Érezte, hogy neki Goldberg ellen semmi keresnivalója sincsen

Goldberg nem öreg még. Nagyon jó bírkózó volt még simán formában van, látod. Lesnar is csak 3 percig bírta.

Mindenesetre Lesnar sokat szokta az ellenfeleit kínozni fizikailag és kihívóan röhög rajtuk. Hát ő nem bírta sokáig.....

A kérdésem előtt volt a SS, szóval nem szpoiler, az hogy te még nem láttad a te hibád !

2016. nov. 22. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

"Mi az, hogy ennyit vállalt? Talán ennyit bírt !"

Ezt Goldbergre értette a #1-es válaszadó.

"Goldberg nem öreg még. Nagyon jó bírkózó volt még simán formában van, látod. Lesnar is csak 3 percig bírta."

Ugye tudod, hogy a pankráció nem valóságos mérkőzés? Előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, színészkedés. Bocsánat, ha tőlem tudod meg.

2017. jan. 29. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
És amúgy szerintem is cska ennyit vállalt Goldberg. 12 évet hagyott ki, kezdetnek elég ennyi. Fizikai állapota jó, de ennyi kihagyás után azért nem vállalhat mindenki 1 órás meccset. Másrészt a rövid kűzdelem arra is jó volt, hogy szemléltesésk, Lesnart is ki lehet fektetni enny iidő alatt, mint ahogy ő szokta másokkal. Harmadrészt nem azért tért vissza több év után, hogy első meccsén megveressék.
2017. jan. 29. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!