Mz ts 125 blokkot megéri crossvázba tenni? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy TS125 blokkom fullra fel van újítva (gocart letvolna belőle) ,de kaptam egy crosz vázat nem tudom milyen motoré lehetett tán suzuki nem mai váz minden van rajta csak nincs benne blokk mit tudna benne ez a kis 125 mz blokk?jó lenne valamire azzal a 125 ös blokkal ?2016. nov. 17. 16:58
1/6 anonim válasza:
Egy cross pályán kb egy óra alatt kilehet végezni. Gyenge, korszerűtlen blokk, túrázáshoz jó lehet.
2/6 anonim válasza:
Micsoda???? Ifju koromban 125-össel csapattunk pályán. Első fogast cserélni kisebbre, nem lesz gyors, de legalább könnyebben lehet vele kapatni. :)
3/6 anonim válasza:
Jah, mert az első kissebb fogaskereket az a bivaly erős blokk ki is bírja forgatni :)
4/6 anonim válasza:
Kitudja. :) Mikor csak riga, simson és mz közt lehetett választani, akkor is mentek a sufni tuningok. Still gyujtásrendszer mz blokba pl. :)
5/6 anonim válasza:
Amire emlékszem, hogy a '79-'82 között az itthoni motorokat odavertem a cross KTM motorommal, utánna nem igazán tudom mik voltak idehaza, mert 83-ban disszidáltam, és csak tavaly előtt jöttem haza. A lényeg, hogyha akkoriban az akkori KTM verte a kelet német csodákat, akkor a későbbiekben is gondolom, hogy fényévekkel jobb gépeket csináltak.
6/6 anonim válasza:
Ja hát abban az időben csak a kiváltságosaknak lehetett "nyugati" motorja, meg pár versenyzőnek. Szegény ember vízzel főz alapon, azzal ment, amivel tudott. Keleti csodákat meglehetett sufni tuningolni, és csodákra volt képes. Tény, hogy a ktm krosszmotorokkal nem vették fel a versenyt, hisz a váz kialakitása és a függesztés sem olyan volt, de rengeteg fiatal átalakított 125 és 250 mz-el szaggatta a pályát hobbiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!