Nem kezdtem túl későn a boxot?
15(és fél) évesen mentem le először edzésre, és mondhatni azonnal beleszerettem :D
Most olyan másfél éve űzöm és az edzőm szerint jó vagyok. Játszok döntetleneket 5-6 éve boxoló srácokkal, nyertem is már párszor (7-ből olyan 3-szor), de nagyon sokszor megérzem a rutin hiányát, hogy nekik mennyire természetesen jön egy-egy olyan mozdulat amiért nekem most még rengeteget kell gyakorolnom.
A kérdésem az, hogy nem túl nagy a lemaradásom a többiekhez képest? Vagy ezt még be lehet hozni?
Köszi az eddigi válaszokat :)
Igen ezt mondanom sem kell maximálisan odateszem magam minden edzésen. A fiatalabbaknak tartott edzésen rendszerint én dolgozok a legtöbbet, és volt, a végén már lábraállni is komoly gondot okozott:D
Volt, hogy úgy mentem be edzeni, hogy fél órával előtte kiment a bokám és még úgy is végigtoltam egy teljes értékű edzést.
Szóval a kitartással nincs gond. Nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!