Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem kezdtem túl későn a boxot?

Nem kezdtem túl későn a boxot?

Figyelt kérdés

15(és fél) évesen mentem le először edzésre, és mondhatni azonnal beleszerettem :D

Most olyan másfél éve űzöm és az edzőm szerint jó vagyok. Játszok döntetleneket 5-6 éve boxoló srácokkal, nyertem is már párszor (7-ből olyan 3-szor), de nagyon sokszor megérzem a rutin hiányát, hogy nekik mennyire természetesen jön egy-egy olyan mozdulat amiért nekem most még rengeteget kell gyakorolnom.

A kérdésem az, hogy nem túl nagy a lemaradásom a többiekhez képest? Vagy ezt még be lehet hozni?

2016. nov. 9. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyomjad ahogy tudod, aztán szólni fog az edződ, ha lát benned komolyabb lehetőséget. Amit te tudsz tenni, hogy maximumon edzel, viszonylag későn kezdted, szóval dupla annyit kell dolgoznod, még akkor is ha tehetséges vagy, sőt annál inkább !
2016. nov. 9. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
A sportot elkezdeni sosem késő. Hogy milyen versenyekre engednek, vagy engednek-e egyáltalán, az a jövő zenéje. Minden csak rajtad múlik, kitartás, hajrááá!!
2016. nov. 9. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat :)

Igen ezt mondanom sem kell maximálisan odateszem magam minden edzésen. A fiatalabbaknak tartott edzésen rendszerint én dolgozok a legtöbbet, és volt, a végén már lábraállni is komoly gondot okozott:D

Volt, hogy úgy mentem be edzeni, hogy fél órával előtte kiment a bokám és még úgy is végigtoltam egy teljes értékű edzést.

Szóval a kitartással nincs gond. Nem is lesz.

2016. nov. 9. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt öröm volt olvasni! Sok sikert Neked!
2016. nov. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!