Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez a gördeszka jó lenne egy...

Ez a gördeszka jó lenne egy olyan deszkásnak, aki már picit komolyabban venné ugratások stb?

Figyelt kérdés

Kezdő deszkám van, csak gurulásra van persze én másra használtam és megtanultam ugrani, viszont nagyon gyenge ahoz hogy bírja a strafát.

Szóval ez már jó lenne arra amit én akarok csinálni:

[link]

száguldani a városba, ugratgatni etc.

2016. nov. 7. 18:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jezusom. Akkor valahogy ajnalnani tudsz egyet ?
2016. nov. 8. 16:22
 12/13 Beniy ***** válasza:

A méret teljes mértékben személyes preferencia, igazából a legjobb az lenne, ha el tudnál menni személyesen vásárolni és rá tudnál állni néhányra, csak hogy érezd a méretek közötti különbséget. :) Egyébként a 8" egy eléggé köztes állapot, alapvetően a sima deszkák 7.5" és 8.5" között szoktak lenni.

Illetve ahogy nézem amennyire elszálltak az árak, 22-ért nem igazán fogsz találni, viszont egyet találtam neked pár száz forinttal drágábban és például ez is 8.125"-es. :) [link]

Ezen kívül ha csak ennyit enged meg a pénztárcád, akkor marad a használt komplett lehetősége (facebook, mindegy magyar deszkás csoportban érdemes keresgélni), illetve a karácsony előtti akciókat érdemes lehet megvárni.

2016. nov. 8. 20:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát, 42-es a lábam, ha ez számít és ebből valamit tudsz mondani:D de, akkor ezt veszem meg
2016. nov. 9. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!