Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki tud jó gördeszkás...

Valaki tud jó gördeszkás tanárt ami nem annyira drága? Aki igen lécci írja le a számát és azt, hogy hol találom.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
gördeszkás tanár?! Életemben nem hallottam még ilyenről... A gördeszkások nem tanártól és nem "gördeszka iskolába" tanulnak. Skate parkokba járnak ott tanulgatnak trükköket, új kapcsolatokra tesznek szert elnézik a jobbaktól a technikákat. Ha bármire kíváncsi vagy még kérdezz nyugodtan v dobj privátot...
2010. ápr. 26. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi=)...megadnád inkább az msn-ed? ott könnyebb lenne...
2010. ápr. 27. 16:56
 3/6 anonim válasza:
Toki tanit, de tokhulyeseg, tanulj magadtol. Foleg akkor felesleges gordeszkas tanar ha pesten laksz.
2010. ápr. 28. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
mért?
2010. ápr. 28. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert Pesten rengeteg a deszkás.

Amúgy szerintem nem hülyeség, bár ezt tipikusan nem igy szokták tanulni. Mindenesetre ha bárki tanulni akar valamit, és erre hajlandó pénzt, időt, energiát szánni, én csak pártolni tudom. Hajrá. Több ilyen ember kellene.

2010. ápr. 30. 07:02
 6/6 anonim válasza:
Itt az a gond, hogy kegyetlenul kizsakmanyoljak a gyerekeket. Toki iskolajaban, ami amugy vagy a koszos budos undorito Campona garazyban van megtartva, vagy a messzimesszi Budaorsi parkban, alkalmi tobb ezer forint, szoval eleg sok, es ahogy neztem (mert sokszor tanuja voltam ennek a sulinak) ugy tanit, mint barki mas mondjuk a Deak teren, INGYEN. Nem kell ehhez penzt kolteni, kimesz a "erzsire" vagy "hosokre" es megkerdezel egy local herot.
2010. jún. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!