Rendőr vs küzdősportoló?
Én is rendőrnek készülök és tanulunk egy két ütést a bokszból. De emellett megtanultuk az ellenfelet a földre lenyomni, ledobni (remélem érted mire gondolok máshogy nem tudom kifejezni) a bokszolók meg többnyire ütést használnak. Szerintem egy bokszoló erősebbet üt mint egy rendőr.
Remélem tudtam segíteni, igazából nem tudom.
Nem mindegy, hogy a rendőr milyen beosztásban dolgozik, illetve hogy hobbiként küzdősportol e mellette. Mivel a rendőrnél van gumibot, meg spray elég nagy előnnyel indul. De példáulba tekeseknek nap, mint nap vannak közelharc edzéseik(k1, ju jitsu), és nekik az átlagon felüli erőnlétük mellé ez hatalmas fölényt ad.
Egy sima 45 éves, edzésben nem lévő, irodában szabálysértéseket vizsgálgató rendőrt viszont nagy valószínűséggel verne egy küzdősportoló az edzésen.
Egy minimális kis ju jitsut tanulnak, de az semmi, inkább csak instrukciók.
De a legtöbb közrendvédelmis/készenlétis csinál valamilyen küzdősportot/harcművészetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!