Melyik a jobb bmx? A Haro vagy a GT?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 13:06
1/6 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰEN GT . Nekem GT BUMP-om van nagyon jól birja és könnyű is nem ugy mint a harok... Ha érdekel eladó IRJ privit =)
2/6 A kérdező kommentje:
köszii:) de még néhány tizes kell, h tudnék venni.
2010. ápr. 25. 17:00
4/6 anonim válasza:
GT-m sosem volt, harom van 6 éve (2 db haro x0 + haro F3).
Nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla, soha nem tört semmi, ami sz*r rajta, az a gyári felni.. az semmit nem ér, de ha azt lecserélted egy dupla vagy triplafalúra, akkor tökéletes.
Elég komoly dirt-re és amatőr street-re használom.
Jó mindegyik bicő geója, talán a '07-es x0-é a legjobb, nagyon imádom őket, hálás kecskék.. :)
Súlyukról pedig annyit, hogy 11-12-13 kg.
11 kiló az F3, de abba sok minden ki lett cserélve.. Sok WTP alkatrész van benne, de nem azért mert a haro szar volt, hanem a haro ment tartaléknak..
5/6 anonim válasza:
haro szerintem király.. nekem egy haro x3-am van és semmi gond nincs vele..
6/6 anonim válasza:
el hiszem h mindenki azt dicseri amie van foleg ha nem ert hozza!Nekem egy GT Zone-om van es sokkal jobb mind barmeik Haro bmx,es en nem azert mondom ezt mert az van nekem mert en egyszer megerdeklodtem kulfoldi szakertoktol mielott megvettem.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!