Agresszív kori, segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, el szeretnék kezdeni agrozni. Milyen korit ajánlanátok kezdőknek? Nem teljesen vagyok új, csak ebben az ágban, azt hiszem már nagyjából 10 éve korizom, mostanában komolyabban is (hosszabb, 25-30km-es távokat megyegetek). Szóval első agro korinak mit érdemes? USD Realm-ot néztem, de a méretemben tűrhető áron nem találtam (akár használtan is vennék, 10ezer körül lenne a keret). Más márkákra is nyitott vagyok!
Valamint keresnék bármilyen agrost, akivel esetleg tudnék beszélgetni erről :) Facebook-on benne vagyok az Inline csoportban, de nem igazán mernék posztot írni, segítséget kérni, így inkább itt tenném meg ezt, névtelenül.
Köszönöm!
2016. szept. 12. 22:15
1/1 anonim válasza:
Szia, túl sok agros nincs Magyarországon. A 10k nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!