Szerintetek, hogyan tudnám anyát más belátásra bírni?
Hello!
Arról lenne szó, hogy én szeretnék boxolni, de anya nem engedi. Azt mondja azért, mert az nem lányoknak való.
És én mondhatom neki, hogy engem nem érdekel én, akkor is szeretnék, nem engedi.
Szerintetek mit csináljak vagy hogyan vegyem rá?
Légyszi segítsetek!
Sziasztok! Én boxolok, a lányom is boxol, és engem se engedtek 14 évesen (karatézni se, később meg az aikido ellen prüszkölt anyám); és a gyerekem boxa miatt is prüszkölt az anyja.
Nehéz ügy.
A box az egyik legveszélytelenebb sport, gyakorlatilag alig van sérült az edzéseken, ehhez képest a kézi- vagy röplabda kész életveszély. De sajnos akik nincsenek benne ebben a sportban, azok nem értik ezt. És nem is nagyon lehet nekik elmagyarázni.
Amit lehetne, hogy valami más sportot nézel ki, például eskrimát, abban nem ütik a fejedet (elsőre de mire anyu ezt megtudja már késő lesz :)), vagy judót/brazil jiu jitsut, ezekben meg nincs is ütés.
14 évesen még fiúként is el lehet jutni versenyekre, csajként meg pláne, a csaj mezőny gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!