Hány Kiló a mongoouse logo 2010?
Figyelt kérdés
ha valakinek van már ilyen akkor latszíves mérje meg és írja meg.
amúgy ez lene az első BMX em és kicsit Dirt iznék csak egy pici pályán tatabányán. jó lenne hozzá?? ja és 13/f
2010. ápr. 19. 19:19
2/6 LASFASF válasza:
Szia, ha ez lesz az első bmx-ed, és először fogsz pályára menni, akkor ne foglalkoztasson még a súlya, hisz mire odáig eljutsz, hogy téged az zavarjon, addigra már szét nyüstölöd... Vegyél egy olcsóbb bringát inkább, amin megtanulod az alapokat, és ha igényed lesz rá, akkor veszel egy jobbat. :)
3/6 A kérdező kommentje:
helló köszi a válaszod.
de már tudok valamit csak nekem nem volt még sajátom. Haverok néha adtak kölcsön(mindig másik :D)
de szerintem is mindegy még a súlya igazad van mert dirt ezni akarok. igaz egy pici pályán de ott is félek. (tatabányán)
2010. ápr. 22. 07:19
4/6 anonim válasza:
hány kiló nemtom nekemis ilyen van de soha nem mértem le nincs 4 az bizos
:Dhihi
5/6 A kérdező kommentje:
léci mérd meg ha lesz időd ilyen "hülyeségekre" :D már nagyon érdekel hogy hány kiló. léci:)
2010. ápr. 23. 19:11
6/6 A kérdező kommentje:
ja és milyen?? strapabíró?? vagy gyenge? mire használod?
2010. ápr. 23. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!