Az MMA hogy fizet?
Ha a top fighterek között vagy a UFC-ben, akkor dollár milliókat tudsz összeszedni vele.
Amúgy kell mellé egy szakma, mert önmagában kevés megélni.
Az erdélyi származású Lungu Sándor jutott "legrangosabb versenyre" a UFC nagy riválisának számító, ma már nem létező Pride FC-ben.
Ma szerintem nem reális, hogy egy magyar is kijusson a UFC-be, pedig kis hazánk alsó hangon is kb. 6 millió Európa- és világbajnok ketrecharcos országa. :D
A pénz mennyiségével nincs is gond az USÁ-ban, de a megtartásával már igen pl. Mike Tyson, Rulon Gardner, Mark Coleman mind elszegényedtek, adósságokat halmoztak fel.
Igaz ez nem csak küzdősportolókra vonatkozik, hanem úgy általában a sportolókra.
hát akkor remélem hogy egy 7 év múlva büszke lehetsz rám :D
de amúgy oda h lehet bekerülni? jelentkezni kell csak vagy ez hogy van?
Oké, legyünk reálisak.
Halandó magyar nem fog kijutni a UFC-be. Abszurdum és el is mondom, hogy miért. Nekem az életem úgy hozta, hogy fél éve álláslehetőséhet kaptam egy osztrák mma/k1 klubbnál, mint segédedző. Edzek amatőr és félprofi versenyzőket is és hidd el, hogy ahooz hogy profi lehess nem az számít, hoty mennyire vagy jó bunyós, hanem hogy mennyire vagy eladható. Senki nem fizetne jegyet olyan gálára, ahol az egyik bunyós kicsapja a másikat 3 máaodperc alatt. Ez a folyamat úgy működik, hogy ha elég jó vagy a pénzes gálákon, mint amatőr, akkor megkeres egy manager és tesz egy szerződés ajánlatot, lesznek bunyóid és ha nem haltál éhen az első pár évben, (mert magyon keveset fizet egy egy meccs), akkor lesz egy jó arányod, mondjuk ami reális 3 év alatt 12 bunyó, mundjuk 9et megnyersz, 6ot koval. Akkor egyre nagyobb bunyóud lesznek. Szerencse kell nem is kevés hogy legyen olyan manager aki megkeresi a tiédet egy meccs ajánlattal, az hogy te ezen az úton eljuss a UFCbe nem lehetetlen, de nem reális, sajnos vagy nem sajnos ez van. Ismerek olyan bunyóst akit nyugodt szívvel állítanék mcgregor elé (nem vicc), de sose fog kiderülni ki nyerne, mert lehet hogy lenne esélye, de nem olyan népszerű hogy össze jöjjön egy ilyen meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!