Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az MMA hogy fizet?

Az MMA hogy fizet?

Figyelt kérdés
Az MMA hogy fizet? A fizetett meccseken mennyit fizetnek? Illetve az UFC mennyit fizet kb? Tudom h ezeket nem lehet pontosan tudni de úgy nagyjából

2016. aug. 2. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha a top fighterek között vagy a UFC-ben, akkor dollár milliókat tudsz összeszedni vele.

Amúgy kell mellé egy szakma, mert önmagában kevés megélni.

2016. aug. 2. 15:35
 2/10 A kérdező kommentje:
És szerintetek magyar országról el lehet jutni az UFC be? vagy volt már egyáltalán olyan magyar akinek ez sikerült?
2016. aug. 2. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Az erdélyi származású Lungu Sándor jutott "legrangosabb versenyre" a UFC nagy riválisának számító, ma már nem létező Pride FC-ben.

Ma szerintem nem reális, hogy egy magyar is kijusson a UFC-be, pedig kis hazánk alsó hangon is kb. 6 millió Európa- és világbajnok ketrecharcos országa. :D

A pénz mennyiségével nincs is gond az USÁ-ban, de a megtartásával már igen pl. Mike Tyson, Rulon Gardner, Mark Coleman mind elszegényedtek, adósságokat halmoztak fel.

Igaz ez nem csak küzdősportolókra vonatkozik, hanem úgy általában a sportolókra.

2016. aug. 2. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Az szokott lenni a probléma, hogy jön hirtelen a siker, belesüpped az ember és a végén ott lesz, ahonnan kezdte. Nem tudom van-e értelme veretni magad. Ha ovis korodtól kezdve jársz küzdősportra és nem valami falusi teremben edzel meg azt mondja az edző, hogy lát benned valamit, akkor talán van értelme, még ha nem is leszel feltétlen világbajnok. De a komoly MMA-sok akik UFC-ben is vannak, azok igen korán kezdték és hagyományos küzdőrendszerekben is komoly eredményeik vannak. Sokszor nem elég ha keményen edzel, mert mondjuk XY-nak van pénze, te mondjuk melózol, fáradt vagy és lenyomsz minimum 5 edzést. Ő lehet egész nap otthon van, mert jó helyre született és tud edzeni 8-10x meg jó étrendje van, alszik eleget. Nem akarlak lehangolni, de az élet nem mindig fair, nem mindig te vagy a győztes és csúnyán elverhetnek egy mma meccsen. Nem tudom mióta csinálod, vagy csak fontolgatod még? Magyar viszonylatban szerintem aki egy kicsit szorgalmas az tud nyerni pár meccset és lehetnek érmeid, serlegeid, de kicsi az esély, hogy eljutsz az UFC-be. Mindezek ellenére, ha te azt mondod, hogy igenis kemény vagyok, megcsinálom, akkor minden tiszteletem. Csak rajtad áll. Sok sikert, én büszke lennék, ha lenne egy magyar az UFC-ben! :)
2016. aug. 2. 22:11
 5/10 A kérdező kommentje:

hát akkor remélem hogy egy 7 év múlva büszke lehetsz rám :D

de amúgy oda h lehet bekerülni? jelentkezni kell csak vagy ez hogy van?

2016. aug. 3. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Elkezdesz edzeni aztán versenyzel. Ahogy egyre jobb vagy, feljebb fogsz lépni és bekerülhetsz akár az UFC-be.
2016. aug. 3. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Oké, legyünk reálisak.

Halandó magyar nem fog kijutni a UFC-be. Abszurdum és el is mondom, hogy miért. Nekem az életem úgy hozta, hogy fél éve álláslehetőséhet kaptam egy osztrák mma/k1 klubbnál, mint segédedző. Edzek amatőr és félprofi versenyzőket is és hidd el, hogy ahooz hogy profi lehess nem az számít, hoty mennyire vagy jó bunyós, hanem hogy mennyire vagy eladható. Senki nem fizetne jegyet olyan gálára, ahol az egyik bunyós kicsapja a másikat 3 máaodperc alatt. Ez a folyamat úgy működik, hogy ha elég jó vagy a pénzes gálákon, mint amatőr, akkor megkeres egy manager és tesz egy szerződés ajánlatot, lesznek bunyóid és ha nem haltál éhen az első pár évben, (mert magyon keveset fizet egy egy meccs), akkor lesz egy jó arányod, mondjuk ami reális 3 év alatt 12 bunyó, mundjuk 9et megnyersz, 6ot koval. Akkor egyre nagyobb bunyóud lesznek. Szerencse kell nem is kevés hogy legyen olyan manager aki megkeresi a tiédet egy meccs ajánlattal, az hogy te ezen az úton eljuss a UFCbe nem lehetetlen, de nem reális, sajnos vagy nem sajnos ez van. Ismerek olyan bunyóst akit nyugodt szívvel állítanék mcgregor elé (nem vicc), de sose fog kiderülni ki nyerne, mert lehet hogy lenne esélye, de nem olyan népszerű hogy össze jöjjön egy ilyen meccs.

2016. aug. 3. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Sőt azt is elárulom, hogy a világ legjobb bunyósait nem a UFC-ben fogod megtalálni, hanem valamelyik eldugott gettó negyedben az illegális bunyókon vagy egy lövészsáncban irakban :). Csillogás és pénz. Ez a ufc. Nem a kiemelekedő tudásod miatt kerülsz be, hanem hogy mennyire eladható az a karakter amit felvettél.
2016. aug. 3. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ott van pl.Mirko Cro Cop.Ha Horvátországból ki lehet jutni,nem hiszem el,hogy Magyarországról nem
2016. aug. 4. 12:37
 10/10 anonim válasza:
Én tudok olyan-ról hogy a csávó kiment amerikába és ott edzet 2 évig és felfigyeltek rá elment az ufc-be csak aztán vissza kelett jönni-e csládi okokból
2020. jan. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!