Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi ido alatt lejet megtanu...

Mennyi ido alatt lejet megtanulni a spargat?

Figyelt kérdés
11 evesen mennyi odo alatt lejet mehanulni mindennapi gyakorlassala spargat? Es melyik sparga konnyebb? Es kuldhettek nyujtasi vagy gyakorlasi linket
2016. aug. 2. 06:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Es elegge hajlekony vagyok.
2016. aug. 2. 06:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Legyszi irjatok valaszokat
2016. aug. 2. 07:03
 3/5 anonim válasza:

Szia. Én kb. 1 hét alatt tanultam meg a franciát . Az angolt kb. 1hónap alatt. Írhatsz nyugodtan privit és segítek😊

12/l

2016. aug. 2. 07:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én elég merev vagyok (atletizálok), nekem jóval több idő volt. Kellett hozzá egy-hét hónap, mire teljesen lement, és ha nem nyújtottam minden nap, már nem tudtam lenyomni. Arra mindenképp nagyon figyelj, hogy csak meleg izmokkal nyújts! Előtte egy kis futás, biciklizés, gimnasztika, stb. legyen! Én például mindig edzés után szoktam leülni egy kicsit nyújtani, amikor már úgyis elfáradtam. Sok sikert! :)
2016. aug. 2. 13:01
 5/5 aikiboxer ***** válasza:
Teljesen felesleges megtanulni a spárgát, gyakorlati haszna nincs, viszont szétcseszed vele a térdízületeidet.
2016. aug. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!