Elkezdenêk gördeszkázni deeeee?!
Először gyakorolj szőnyegen. Ha betonon nem megy akkor hívj el valakit, hogy segítsen fogni a kezedet.
Kezdj el gurulni lassan, lökj egyet a lábaddal és úgy rakd fel a lábadat. Aztán lehet egyre gyorsabban csinálni. De ha még 1 lökéssel se megy felrakni a lábad, akkor gyakorold egy helyben.
Először persze nekem se ment. 2-3 napi gyakorlás után sikerült csak normálisan mennem.
Erdély melyik részén élsz? :D ha közel laksz megtanítalak az alapokra. Elöször szőnyegen, füvön állj(!!) vele. Állj a deszkán és dőlögess jobbra, balra. Ez segít az egyensúly fejlesztésében és komfortosabban érzed majd magad a deszkán
16/l
Jé.:) Én is Erdélyi vagyok és most tanulok deszkázni. Én először a szőnyegen álltam rá és ott gurultam, aztán kimentem utcára és szerencsére nem lettünk közeli haverok az aszfalttal.
Amúgy most már tudsz menni? Hogy állsz a kanyargással?
16/l
Szia én vagy 2 napja kértem el deszkázni,és bevallom már elég jól megy.
Pár tipp:
-a terdeid ne érjenek ossze
-ha deszkát veszel elsőnek ne a legdrágábbat,lehet be le un sz es ki dobni ra penzt
-rogyazd be a labaid
-legyél magabiztos
-de ne bíud el magad
-gyakolj sokat
Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan most már eleg jol gordeszkazok,trukkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!