Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ő meg tudná magát védeni az...

Ő meg tudná magát védeni az utcán?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 17. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez attól függ... hány ember ellen? Milyen képzettek? Mi van náluk? Kés, vipera, esetleg maroklőfegyver is? Vagy mi ellen védené meg magát? Ha ellopok egy kocsit és elgázolom, kötve hiszem, hogy meg tudná védeni magát. Vagy sétál az utcán én meg a háztetőről egy mesterlövészpuskával megcélzom... kötve hiszem, hogy sok esélye lenne a túlélésre.

Szóval előbb légyszíves tisztázd a körülményeket!

2016. júl. 17. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel a világ egyik legjobban őrzött embere, ezért nem szorul rá :)

Még a tetőről sem tudod leszedni egy sniperrel :D

2016. júl. 17. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés arra vonatkozott, hogy ha nem őriznék, különben nem lenne értelme, hiszen akkor bárki "meg tudja védeni magát", ha így vigyáznának rá, nemde?
2016. júl. 17. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
1-2 ember ellen akik képzetlenek biztos, de több elllen már kéne tudnia ütni is . .
2016. júl. 18. 11:25
 5/6 A kérdező kommentje:

9 danos taekwondo mester is.Szokott bokszolni is.Meg elvileg kyokushin karatéban is van fekete öve(bár ez szerintem nem igaz,a szerkesztő valószínüleg keverte a judoval).Ezekről nem találtam videót.

Igen,úgy gondoltam,ha nem őriznék.Ha mondjuk fegyver nélkül megtámadná egy utcai bunyós,meg tudná védeni magát?

2016. júl. 18. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
nem fog soha kiderülni :D egyébként nyilván az átlagembertől meg tudja magát.
2016. júl. 18. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!