Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Street workout?

Street workout?

Figyelt kérdés
Már eg jó ideje street workoutozok, pontosan egy éve. Eddig hamar ment a fejlődés, de valahogy elakadtam. Valaki tudna nekem segíteni Pécs közelében? Nagon szeretem csinálni, de bármennyit edzek, a nehezebb gyakorlatok nem mennek sehogy.

2016. júl. 13. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy túl, vagy aluledzed magad. Lehet, hogy az étrenddel is gond van.

A jó étrend lényege, hogy magas fehérje és alacsony zsírtartalmú. Ezenfelül úgy kell belőni, hogy ne is hízzál de ne is foggyál ( kivéve ha kockahasad van, akkor híznod kell).

A többi étrenddel kapcsolatos dolog, amit a testépítők mondanak, viszont bullshit.

Tehát jó a fehér kenyér és a telített zsír is, elég naponta 3x enni és nincs szükség cukorra + sajtkivonatra(dextróz+ malto és whey protein vagy tömegnövelő) edzés után.

2016. júl. 30. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!