Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Érdemes átszoknom balkezes...

Stevy kérdése:

Érdemes átszoknom balkezes beállásra MMA-ban?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben balkezes vagyok,ballal írok,focizok minden tehát 100-%-os balos vagyok de valamiért a boxban jobb kezes beállásra szoktam,valószínű azért mert a bal kezem ügyesebb és nagyobb biztonságot érzek ha az van elől. Viszont ugye a hátsó jobbal nem tudok olya pl nagyot ütni úgye ami a hátsó kéznek a lényege lenne. A kérdés az hogy erőltessem a balos bevallást,jobb kéz előre aztán majd beügyesedik és jó lesz az hogy hátul lesz a biztosabb bal kéz? Vagy szarjam le és ahogy jól esik? Egyszerűbb megtanulni a jobbal nagyot ütni hátulról mint első kéznek "betanítani"? Van e egyáltalán bármi előnye annak hogy ha balkezes ként állok be vagy nem számít álljak be jobbkezes ként azt kész?
2016. jún. 4. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp állj át.

és persze,hogy van előnye.

1.ez a normális tartásod.

2.az ellenfeleid általában normál alapállásúak és csak ritkán bunyóznak fordítottal,míg neked az a természetes,hogy mindenki jobb kezes,ezért előnybe kerülhetsz ellenük.

2016. jún. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!