Mondanátok nekem küzdősportokat/ harcművészetet amit belföldön, amerikában vagy Japánban jól oktatnak?
Figyelt kérdés
Üdv, 18/F vagyok, 3 éve birkózok és boxolok, viszont már kicsit unom is, és időm se nagyon lesz az elkövetkezendő 3 hónapban (new yorkban leszek rokonoknál) A későbbiekben azt tervezem hogy vagy new yorkba vagy Japánba költözöm, vagy talán maradok a seggemen.. melyik helyen mit oktatnak jól? Válaszokat előre is köszönöm2016. máj. 28. 09:15
1/2 anonim válasza:
New York-ban van (elméletileg jó oktatású) Eagle Claw Kung-fu, nézz utána. Az a Box mellé jó lesz, mert hasonló az ütésük, plusz megtanulod használni a lábad rúgásra és fejlesztheted a mozgásod, valamint a kéztechnikád. A Karate oktatása mindenhol hulladék, így azt mondom, hogy Japánban is inkább egy Kung-fu stílust keress. A New Yorkban lévő Eagle Claw az jó, ahogy láttam egy bemutatóját. Nézz utána, ha tetszik, akkor csináld. De természetesen Muay Thai is van, valószínűleg, én azt is nagyon tudom ajánlani.
2/2 anonim válasza:
ninjutsu, a ninják anó elég hatékonyak voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!