Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi lesz ha elkapnak jogosítván...

Mi lesz ha elkapnak jogosítvány nélkül?

Figyelt kérdés
Crossmotorral, csak lakott területen belül használnám. 15 éves lány vagyok.
2016. ápr. 16. 19:55
 1/3 anonim válasza:
Valószínűleg a szüleidet fogják felelősségre vonni... Csak ezért ne csináld...mert ha még a saját bőrödet teszed kockára, az sem túl jó, de még mindig jobb, mintha a te hibádból másokat büntetnek. Úgy azt hiszem lehet, hogy saját, elzárt birtokon, de szerintem lakott területen meg pláne ne... Nem tudom milyen környéken élsz, de ha vannak földutak, családdal barátokkal, akiknek van jogosítványuk hozzá, azokkal menj ki inkább, mert, ha fel is bukkan valaki, akkor át lehet adni a motort gyorsan, persze előbb meg kell lépni előlük :D, de inkább azt tanácsolom, hogy ne nagyon csinálj ilyet. Nem éri meg, hiába tudod vezetni, irányítani, hiába tudod a KRESZ-t nincs róla igazolásod. A zsernyákokat meg az érdekli, hogy van-e...
2016. máj. 4. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

ha idősebb lennél akkor nagy eséllyel el lehetne intézni ha a forgalmiba raksz egy kis lóvét.

de gyerekkel nem fognak kockáztatni,úgyhogy bírság,és hazatolod a mocit,vagy érted hívják a szüleidet.

2016. máj. 27. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
megb*sznak szárazon
2016. máj. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!