Szerintetek így is jó lesz?
Figyelt kérdés
Én boxolok már 2,5 éve, eddig úgy ahogy megoldottam az edzést, de most kevesebbszer birok lejárni, és így pár dolog kimarad sajnos.
De viszont van egy barátom, aki bokszolt 4 évet (2 éve volt már) és ő vele heti 2x maximum összetudnánk járni, van 2 pár kesztyűnk, és egy 1,5-2 órát kesztyűznénk csak (mondjuk 30-40 perc gyakorló kesztyű, 1 órán át szabad, persze szünettel, szóval ez csak kesztyűzés) Szerintetek ezzel pótolhatnám az hogy lemaradok az edzésről néha ? (hetente legalább 2-3x lemegyek)
18 éves fiú vagyok, elszánt!
2016. ápr. 15. 15:37
1/4 anonim válasza:
A tudatos edzésr egy képzett edzővel semmi sem pótolja, de remek sparring lehetőség neked. Használd ki, pláne ha nem tudsz edzésre lejutni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel tudok fejlődni ? Vagy csak szinten tart a kevesebb edzés miatt ?
2016. ápr. 16. 11:23
3/4 anonim válasza:
A bunyóbam tudsz a legtöbbet fejlődni, ha megvannak az alapok.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze 2,5 éve járok :)
2016. ápr. 16. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!