Hogyan kell BMX et festeni?
Szia, nekem haverom autókat fest, és az első lépés, az hogy fémig vissza kell marni, De nem csiszolni, mert az csúnya karcokat hagy, Kromofággal kell eltávolítani,
De vigyázz baz+! ha ez a kezedre öntöd, cosntig mar, de egy csepp is égési sérülést hagy rajtad!! nem játék, cska maszkba stb..
miután leszedted ezzel a higítóval a festéket, egy, a kromofágot semlegesítő anyaggal kell lekezelned a felületet, hogy a kromofágot semlgesítsd, mert a kromofág a következő felvitt festéket is lazán lemarja.
Ezt mind-mind be tudod akármilyen festékboltba szerezni, nem több literje mint 1000Ft.
Festéket, meg ha igényes akarsz lenni, akko szórópisztollyal viszed fel, vmi karosszéria festéket, ezt is elmondják egy festékboltba, hogy hogy kell, ők értenek hozzá. A szórópisztoly jó drága, gatyád rámegy, és a kompresszor se olcsó ami kell neki.
én csak simán megcsiszoltam egy kicsit a vázat mindenhol, mert a eredeti festés még nem repedezett vagy ilyesmi, aztán portalanítottam, majd lefújtam olyan 5 rétegben festékspray-vel, majd néhány réteg lakkal. Szerintem teljesen jó lett, de az biztos, hogy igényesebben meg tudják csinálni.. Nekem ez kb. 2500 Ft-ba került.
Mondjuk nekem az volt a célom, hogy az eredeti színt eltüntessem, mert utáltam és minden márkajelzést is, hogy kevésbé legyen kapós a tolvajoknak :P De ahhoz képest elég szép lett.
az utolsó válaszolónak annyit, hogy az 5 réteg festék, meg a réteg lakk is dob a súlyán azért...
Nem mindegy, hogy mekkora a súly..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!