Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 170cm magas vagyok és elakarok...

Ddmt2hack kérdése:

170cm magas vagyok és elakarok kezdeni motorozni 12éves vagyok erösek a lábaim több mint 100km-t bicigliztem szóval milyen motor kéne nekem? Hány kp-cm? Remélem jol irtam hogy kp-cm nem robogóra gondoltam hanem cross motora

Figyelt kérdés
170cm magas 12éves erös láb és testalkatu gyereknek mekora motorkéne
2016. márc. 29. 19:01
 1/6 anonim válasza:
nem tudom hogy tudatában vagy-e hogy a motorhoz jogosítvány kell 14 évesnek kell lenned ahhoz hogy a robogóra megszerezd de a kérdésedből ítélve te nem robogózni szeretnél szerintem várd ki a korhatárt és az oktatáson elmondják hogy milyen motor a megfelelő neked de szerintem ez nem testalkattól függ én nem szórakoznék azzal hogy jogsi nélkül vezessek mert akkor két év csúszással tudnád csak megcsinálni
2016. márc. 29. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
12 évesen még korai a cross motor, szerintem nem is engedik, hogy jogsit csinálj rá.
2016. márc. 30. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100 km-t bicikliztél 1 nap alatt vagy egész életedben?
2016. márc. 30. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
köpcentiméter?
2016. ápr. 1. 23:29
 5/6 anonim válasza:
2 es cross motora ne mkell jogsi...
2016. ápr. 3. 21:59
 6/6 anonim válasza:
motor helyett nyelvtan könyvet szerezz és a könyvre egy jogsit, de amugy szakembertől meg ilyen vezetős oldalakon meg motorcross képzésen szerintem kivan irva, hogy mi a fetételek stb...
2016. ápr. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!