Eufórikus érzés? Szokták írni hogy pláne futás után, közben eufórikus állapotba kerül az ember. Ez az az érzés amikor edzés után olyan jó pihenni, és olyan finom a sör?
NEm, ez az érzés nem az. Az euforia azt jelenti, hoyg úgy érzed, tele vagy energiával és még napokig jó kedvü és feldobott vagy.
A sörörzés meg éppen, hogy nem jó ötlet...
hát nekem ez általában akkor jön elő amikor adrenalint termel a szervezetem
(dirt street park bicózás közben főleg ha valami jó trükköt beadok amit ritkán, vagy még soha nem csináltam meg)
Nem, ez nem az. A futás utáni / közbeni eufória kb. 25-30 perc futás után "jön elő" a termelődő endorfin hatására.
Fantasztikus érzés. A világ szépségeit sokkal mélyebben éled át. Minden olyan gyönyörű körülötted, és egyszerűen boldog vagy, és hálát adsz istennek, hogy élhetsz. A hatás kb. olyan 10-15 percig tetőzik, utána is megmarad, de ahogy tapasztalom kissé lecseng.
A múltkor pont a müpánál, kb. 20 perc futás után tört rám, meg is által sétálni, hogy arra a negyed óra - 20 percre, átadjam magam az érzésnek, és a csodálatos környezetnek.
Ez egyébként olyan, mint a drog :) , csak még egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!