Milyen sípcsontvédőt vegyek thai boxhoz?
Sziasztok!
Tudnátok linkelni jó sípcsontvédőt, ami a lábfejet is védi? Milyen árban érdemes vásárolni? Megéri a pamut vagy inkább műbőr?
Szia.
Sok mindentől függ.
1.mennyi pénzt szeretnél rá szánni
2.mennyi ideig kívánod űzni a sportot
3.mennyire fontos számodra egy vastag védelem a sípcsintodra
Elmesélem az én tapasztalataimat
Kezdetnek egy jó minőségű, bőrt vettem ha jol tudom 12 ezer forintért. sokat véd és nagyon vastag, talán kissé kényelmetlen is néha ez a vastagság de nem mozog a lábadon, tökéletesen illeszkedik. Később ezt félre raktam versenyre szánva és vettem egy olcsó 2-3 ezres védőt a helyi sportboltban és azóta azt használom edzésre. Kényelmes, könnyű àm néha csúszkál a lábamon. Viszont sparringnál nem véd olyan sokat és nem is baj mert legalább az ellenfél megérzi kicsit a rúgást, míg egy drágább talán túl sokat is tompít
Százezer az kicsit sok, de gondolom tízezerre gondoltál :)
Nézegesd őket, amelyik megtetszik én azt mondom, mivel az olcsóbb és a drágább egyaránt megteszi
Igen annyira gondoltam :D
Rendben, köszönöm a segítséget de, akkor tényleg teljesen mindegy hogy pamut v műbőr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!