Szerintetek extrém sportnak számít ha 8 fekvőtámaszt meg 10 percenként?
Figyelt kérdés
Lehetek én is testépítő? Már 2 hónapja csinálom. Köszi. 23/F2016. márc. 8. 22:13
1/12 anonim válasza:
Persze, nem is értem hogy bírod ezt a terhelést. Biztos egy troll vagy, mert tuti kész testépítő vagy már, ha 10 percenként 8 fekvőt meg tudsz csinálni.
2/12 anonim válasza:
persze, építhetsz magadnak legobol egy testet, na húzz vissza az oviba kölök ;)
Mit herzlichen Grüssen
3/12 anonim válasza:
Ha 2 hónapja minden 10 percben lenyomsz 8 fekvőt, akkor ebből még nagy pénzt kereshetsz és a Guiness Rekordok Könyvébe is simán bekerülhetsz.
Bár tudósok is megjelenhetnek, akik kísérletezni akarnak rajtad, vagy csak én nézek túl sok ilyet...?
5/12 anonim válasza:
Szoval akkor te egy izmos csavo vagy? ♡¿♡
6/12 A kérdező kommentje:
igen. izmos vagyok. de csak ovatosan. radnezek es osszetorsz. nemhogy hozzaderjek. pelenkat ajanlok. meg a red*ubeot. az csillapit a talalkozasig.
2016. ápr. 5. 16:20
8/12 A kérdező kommentje:
mar jarunk. cica. rad rantom minden nap. a hust
2016. ápr. 5. 16:22
10/12 A kérdező kommentje:
szeretlek <3 de most megyek szia
2016. ápr. 5. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!