Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek melyik a legkönnye...

Szerintetek melyik a legkönnyebb flip?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni parkourozni vagyis már elkezdtem valamennyire próbáltam tanulgatni a szaltót de az még nem nagyon megy. Melyiket lenne érdemes először megtanulni melyik flip a legkönnyebb?

2016. febr. 27. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is kezdjük ott, hogy ha parkourozni szeretnél akkor ne a szaltózással kezd, mert a parkournak nem része a szaltó. Ha még is inkább szaltózni szeretnél akkor ne mond magad parkourosnak hanem freerunnernek.

Szerintem a legkönnyebb a hátraszaltó, viszont az a legfélelmetesebb is az alap szaltók közül és csúnyán is tudsz belőle esni. Szerintem amivel kezd, az az oldalszaltó mert abból nem tudsz komolyat esni max az oldaladra vagy a hátadra fogsz esni. De így legalább meg lesz a szaltózás/forgás feelingje a többi szaltóhoz.

2016. febr. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!