Melyik a kedvenc WWE bevonuló zenéd?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 22:29
1/8 anonim válasza:
a legjobb legenergikusabb bejövetelei az ultimate warriornak voltak.
befutott mint egy állat és szétrázta a ringet testépítőre kigyurva.
ezt elég jól alátámasztotta a zenéje,meg a fenyegető suttogásból az őrjöngő üvöltésig fokozódó nyilatkozatai haha
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk Goldberg bevonulása pont az ellentettje- Warrior-énak, mégis kb ettől az embertől besz...sz a való életben is.:D
De nem a bevonulást kérdeztem, hanem a zenét!:)
Az én kedvencem ez: https://www.youtube.com/watch?v=5wuA9V_sqRA
2016. febr. 6. 23:49
6/8 Tóvizi László válasza:
Dean Ambrose,The Rock,Roman Reigns,Kane,Triple H
7/8 anonim válasza:
Kane, Undertaker, Triple H, Shawn Michaels, Alberto Del Rio, Roman Reigns, Jake "The Snake" Roberts, Dusty Rhodes, Eddie Guerrero, Ultimate Warrior, Hulk Hogan, The Nexus, Zack Ryder, Razor Ramon
8/8 anonim válasza:
Igazából mindenkinek más tetszik ( #Izlések és pofonok ) De én miután Big Show Fan vagyok Big Show bevonulóját tartom a legjobbnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!