Hogyan kezdjek bele a Freeruningba?
Figyelt kérdés
Üdv!Hogyan kezdjek bele a freerunningba? Tudom hogy ezer ilyen kérdés ezer válasszal.de én valahogy egyikkel sem vagyok megelegedvve. Leirnatok nekem légyszíves hogy hogyan kéne elkezdenem 170 centi 70 kg vagyok hogy érjem el azt a kondit amivel már lehet...eléggé elkene a segítség mert még kötelet sem tudok mászni. A tesi tanárom egyik órán letolt hogy én vagyok az osztály egyik leggyengebben teljesítő embere főleg a tonaban..gimis vagyok 1. 4.re ha élek ha doglok de akkora mar bebizonyitom hogy igen is én leszek a legjobb...kérlek írjátok le milyen edzéssel kezdjem illetve mit egyek ezek mellé hogy ne veszitsek izmot ezután pedig jöhet a freerunningos része nem egyedül csinálom hanem haverral csak hogy mit kene először gyakorolni meg szinte mindent ami ehhez kapcsolódik...lényeg hogy erős leszek ha törik ha szakad de ehhez kellene a ti segitsegetek is.Elore is köszönöm a válaszokat#edzés #Freerunnin
2016. jan. 20. 15:52
1/2 anonim válasza:
A verzió:
Nézel egy olcsó konditermet és elmész gyúrni. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ha étrended nem is lesz legalább ésszerűen eddz. Neked elég az is, ha egy kis erőt építesz.
B verzó:
4-5K Forintért egy húzódzkodó rúd otthonra, ami ajtóba szerelhető, nyomod a Fegyencedzést. Töltsd le torrent oldalról.
Kb. fél év és király leszel kötélmászásban. 1x.2x menj el futni egy héten vagy verj egy boxzsákot, hogy legyen egy kis kondid.
Ennyi.
2/2 anonim válasza:
Merre laksz? Én is most kezdek edzeni meg FreeRunningozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!