Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan kezdjek bele a Freeruni...

Hogyan kezdjek bele a Freeruningba?

Figyelt kérdés
Üdv!Hogyan kezdjek bele a freerunningba? Tudom hogy ezer ilyen kérdés ezer válasszal.de én valahogy egyikkel sem vagyok megelegedvve. Leirnatok nekem légyszíves hogy hogyan kéne elkezdenem 170 centi 70 kg vagyok hogy érjem el azt a kondit amivel már lehet...eléggé elkene a segítség mert még kötelet sem tudok mászni. A tesi tanárom egyik órán letolt hogy én vagyok az osztály egyik leggyengebben teljesítő embere főleg a tonaban..gimis vagyok 1. 4.re ha élek ha doglok de akkora mar bebizonyitom hogy igen is én leszek a legjobb...kérlek írjátok le milyen edzéssel kezdjem illetve mit egyek ezek mellé hogy ne veszitsek izmot ezután pedig jöhet a freerunningos része nem egyedül csinálom hanem haverral csak hogy mit kene először gyakorolni meg szinte mindent ami ehhez kapcsolódik...lényeg hogy erős leszek ha törik ha szakad de ehhez kellene a ti segitsegetek is.Elore is köszönöm a válaszokat

#edzés #Freerunnin
2016. jan. 20. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A verzió:

Nézel egy olcsó konditermet és elmész gyúrni. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ha étrended nem is lesz legalább ésszerűen eddz. Neked elég az is, ha egy kis erőt építesz.

B verzó:

4-5K Forintért egy húzódzkodó rúd otthonra, ami ajtóba szerelhető, nyomod a Fegyencedzést. Töltsd le torrent oldalról.

Kb. fél év és király leszel kötélmászásban. 1x.2x menj el futni egy héten vagy verj egy boxzsákot, hogy legyen egy kis kondid.

Ennyi.

2016. jan. 20. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Én is most kezdek edzeni meg FreeRunningozni.
2016. jan. 22. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!