14-évesen parkour?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én nekem nagyon megtetszett a parkour és szeretném elkezdeni űzni itt Szentendre környékén , csak nem nagyon tudom hogy ezt egyedül is lehet-e (mert nem nagyon vannak ismerőseim köreiben akik kedvelik ezt a fajta sportágat) vagy hogy milyen étrend kellene hogy nagyon rákéne gyúrni szóval hogy mit kéne tennem el kezdhessem ezt a sportot? Előre is köszi a válaszokat!2016. jan. 13. 20:50
1/6 anonim válasza:
Ez olyan sportág, hogy bárki elkezdheti, aki nem fárad el 2 méter futás után. Ha nem zavar pár törött csont, és horzsolás, bármikor elkezdheted gyakorolni.
2/6 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, amit magadtól kell megtanulni. Magadat tudod felfeljleszteni. Csapatban edzeni azért jó mert tudtok egymástól lopkodni a technikákat, segíteni, hogy mit csinálj máshogy. De ezt magadtól is ki tudod vitelezni ha van egy kamerád. Nézel videókat, megpróbálod leutánozni amit levideózol, összehasonlítod a tiédet a másikkal és javítasz... Ha gondolod én szívesen edzenék veled. 15/F
3/6 A kérdező kommentje:
Hát tök jó lenne de nem vagyok valami jó társaság
2016. jan. 19. 18:55
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom talán azért mert nem nagyon tudok beszélgetni de akivel igen azzal viszont sokat (mert kb 1 év kellett hogy megynyíljak másik emberek előtt akik az o.társaim és az nekem nem volt valami jó dolog hogy nézem őket és de jó lenne beszélgetni de nem nagyon mertem odamenni ezért akarok talán egy kis akaraterőt és bátorságot szerezni)
2016. jan. 21. 06:37
6/6 anonim válasza:
Nyugi én is ilyen vagyok. Viszont a parkour az csak barátokat tud teremteni. Ellenségeket nem. Ha gondolod írj privátot és megbeszélhtünk egy közös edzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!