Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Sima gördeszkára rátehetem a...

Egygordeszkas kérdése:

Sima gördeszkára rátehetem a Pennyboardom függőjét és kerekeit?

Figyelt kérdés
Van egy penny boardom és egy sima gördeszkám is.Ha a sima gördeszkalapra rátenném a függőt és a kerekeket tudnám használni így is?

2015. dec. 28. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, bár ha az miatt akarod így, hogy egyszerre tudj közlekedni meg trükközni, akkor nem érdemes, mert a pennyboard kerekei a trükközéstől könnyen el törhetnek és a függők is állítólag.
2015. dec. 28. 18:41
 2/3 Beniy ***** válasza:
Trükközéstől nem törnek el, esetleg ha csúszkál vele, akkor a kerekek széléből le tud szakadni egy-két kisebb darab, de ennyi. Viszont azok a függők iszonyatosan keskenyek egy normál laphoz, illetve a kerekekhez én felraknék riser padeket , hogy ne érjenek hozzá a laphoz. :) Városi krúzoláshoz nem rossz ötlet egy a lapnak megfelelő, vagy esetleg egy picivel keskenyebb függővel kipróbálni a kerekeket, de másra nem hiszem, hogy jó lenne.
2015. dec. 28. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2015. dec. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!