Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Holnap lesz az első box...

Holnap lesz az első box meccsem, valami tanácsot tudnátok adni?

Figyelt kérdés

csak ilyen nagyon amatőr meccs lesz elvileg, de akkor is nagyon parázok! D: 15 éves vagyok kb.3 hónapja járok edzésekre, az edzőm szerint vagyok olyan jó hogy el mehessek ilyen meccsre de kicsit parázok..

edzések végén szoktam maradni + ba pont kesztyűzni ill. lógás közben az edzőm szokta ütni mindig a hasamat erősiteni.. de a lényeg hogy parázok hogy mi lesz..

szerintetek mire számítsak ? milyen "taktikám" legyen stb.. előre is köszönöm a válaszokat , ha hasznos megy a Pacsi :D

2015. dec. 15. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy elsőnek a edződ nehéz ellenfé ellen engedne bunyózni. Ga félsz az jó, meríts belőle erőt. Nyilván azt csináld a ringbe amit az edződ mond, és nem lesz semmi baj. Ha veszítesz sem történt semmi, csak egy kis tapasztalat, rutin szerzés.

Sok sikert :)

2015. dec. 15. 17:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Igyekszem mindent úgy csinálni ahogy ő mondja...Remélem sikerülni fog.. Köszi a választ!
2015. dec. 15. 17:27
 3/13 aikiboxer ***** válasza:
100%

Mivel sok versenyzőt arra edzenek, hogy azonnal rohanja le az ellenfelet és cséphadaró módjára ledarálja, a legfontosabb, hogy NE ESS PÁNIKBA! Fel a kezekkel és jó lábmunkával meg sok egyenessel tartsd távol. Ha ilyen típusú ellenféllel találkozol, hagyd kifulladni, és koppints az orrára.

Ha meg nem ilyen, akkor meg merj kezdeményezni, támadni, de okosan, ügyesen. És ne feledd: nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos. :))*

* Amúgy nem, az első meccsnek nincs jelentősége, valakinek ki kell kapnia... :)

2015. dec. 15. 18:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a gyors válaszokat
2015. dec. 15. 21:58
 5/13 anonim válasza:
Legyél fegyelmezett, nagyon figyelj a védekezésre, ne legyél hanyag. Figyeld meg az ellenfél gyenge pontját, mozgását, s a kínálkozó lehetőségeket használd ki.
2015. dec. 16. 00:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Igyekezni fogok. Köszönöm.
2015. dec. 16. 06:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha belépsz a ringbe, megszűnik körülötted a világ. Csináld azt, amit tanítottak neked.
2015. dec. 16. 14:42
 8/13 aikiboxer ***** válasza:
100%
Na mi lett? Hogy ment?
2015. dec. 17. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne :)
2015. dec. 17. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Na írd már le mi lett :)
2015. dec. 20. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!