Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ki nyeri a José...

Szerintetek ki nyeri a José Aldo vs Conor McGregor meccset?

Figyelt kérdés

2015. dec. 8. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Számomra nagyon kétesélyes a dolog.

Aldo-nak alapból ott van az előnye, hogy tett már le valamit az asztalra, nem hiába ő a bajnok. McGregor viszont elég jól használja ezt a ,,meccs előtt a fejedbe mászok és nem tudsz rendesen koncentrálni" taktikát + azért elég szépen fejlődött az utóbbi időkben.

Aldo-nál viszont ott van az a tény is, miszerint nagyon régóta nem bunyózott már élesben, az előző meccsüket is lemondta sérülés miatt. Velasqueznél is ugyanez volt és ő bukta is a meccsét.

McGregor viszont könnyen úgy járhat, mint Rousey. Őt is felsztároltatta magát, elhitették vele ő legyőzhetetlen, Cyborgon kívül nincs esélye senkinek se legyőzni, és látjuk mi lett a vége. McGregor-nál is félő, hogy elhiszi már a médiának hála ő legyőzhetetlen.

Szóval ahogy mondtam kétesélyes a meccs számomra.

2015. dec. 9. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm rét a tartalmas választ. Szerintem Aldonál nem valószínű, hogy bele tud mászni a fejébe
2015. dec. 9. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Aldot jobban favorizálom de Conor más súlycsoport, és szerintem ez lesz a kulcs! Aldot a pound for pound best fighternek tartják sokan, közöttük én is! De a Notorious bírja az ütéseket, atletikus és iszonyat jó balkeze van! Szerintem nagy adok kapok lesz, és én Conorra tennék, és lehet ezzel is keresne a legtöbbet a UFC! De War SCARFACE :)
2015. dec. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!