G36 vagy ak47 soft air? Cyma vagy jing gong gyártó?
Sűrített levegő. Még mindig airsoft fegyverekről van szó, ezért nem is értem, hogy milyen tűzerőről beszélsz. Persze, hogy nem tudsz semmit mondani a gyártókról, mert közöd nincs se a fegyverekhez, se az airsofthoz, de légy erős a közelharchoz sem. Unalmas perceid interneten való eltenngetése helyett, ajánlom, járj el airsiftozni, iratkozz be egy lövész klubba, vagy fektess több energiát a sportba, akkor talán nem fogsz ennyi hülyeséget összehordani.
Kérdező!
A cymat főleg az új kollekcióiban nagyon ráállt a pontos kivitelezésre, minőségi munkákat csinálnak, sokkal kevesebb is kerül a javító műhelyekbe. Az, hogy melyiket választod rajtad áll, az ak többnyire olcsó és népszerű az fps játékokból, a g36 pedig mind a valóságban és ( szerintem az airsoftnál is) mutatósabb és használhatóbb fegyver. Mairsoftnál nem jönnek ki a fegyver azon hibái mint a rendes fegyvereknél, ezért az AIRSOFTNÁL igazából a személyes ízlésed és a GYÁRTÓ és nem a fegyver típusa határozza meg a fegyver minőségét. Főleg a gépkarabélyoknál.
Legjobb kezdő fegyverek amiket leírtál.
Nekem speciel mind a kettő volt, de g36-ot valamiért sokkal jobban szerettem. Talán a modernebb kezelése miatt :) Bár a hidegben eltört a műanyag előagy :( (megjegyzés: az igazi fegyver is műanyagból van, de az igaz, hogy az karbonszálas) Most egy Dboys márkájú full acél 74-es kalasnyikovom van. Ez egy elképesztő gyártmány... :D
CYMA nagyon jó AK-kat gyárt, Jing Gong meg főleg a g36 családban tényleg kiemelkedő.
Ajánlom igazából mind a kettőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!