Szerintetek m4 vagy ak 47es?
Szerintetek melyik fegyver a jobb és mondjatok érveket is ne csak rábokjetek mert az tetszik.
Vagy
AK-47!!!! Hogy miért? Ugyan azért, amiért a valóságban is jobb: megbízható. Nem esik szét a kezedben, nem robban fel, ha lőni mersz vele, nem a csövét lövi ki, hanem a golyót, nem szarik be, ha kap két csepp vizet, jobban bírja az ütéseket és a sarat.
Az amerikai M-széria úgy rossz, ahogy van! Ne vegyél soha se M4-et, M16-ot, semmit. Egy jó kis G36C, AK-47 vagy Famas és mehet a játék. :)
XD :D XD :D XD :D XD :D XD :D XD :D ( és írnám reggelig)
Sűrített levegő, te fogtál valaha a kezedbe igazi ak47 est ? én kétlem, ugyanúgy ahogy m4est se fogtál. Esetleg a discovery chanelen láttál valamit félszemmel a 2 fegyverről. Mi az, hogy megbízhatóbb. Kezdjük ott, hogy a két fegyver között 50 év van. És az m4 mindenbe jobb. Elmondod, hogy mikor van olyan szituáció, vagy a fegyver úgy tele menne valamilyen szutyokkal, hogy használhatatlan legyen ? Semmikor. Ilyen csak a filmekben van. 2. egy airsoft fegyver soha nem fog felrobbanni a kezedben, mert nincs puskapor ami robbanjon. Jobb esetben egy elektromos akku van, ami max lemerülni tud.
Kérdező, bár ezek elég alsó kategóriás airsfotok, az m4et vegyed mindenképpen.
Honvéd engem félreértett kicsit. Egyszer leírtam, de ide is másolom a lényeget.
Volt egy teszt azt hiszem 2010-ben. M4, FN Scar, Famas, G36, AK-47-tel több ezer lövést adtak le éles körülményeket szimulálva (homok, por, sár, eső, víz). Mindegyik gond nélkül működött, kivéve az M4, ami összesen 800 (!!!) hibát produkált. Ennyit róla.
Továbbá airsoft tényleg nem robban, azt az igazira mondtam, hogy ha kap vizet. Akkor bumm-bumm.
A vicc az, hogy én pár évvel ezelőtt pont ugyan ezt írtam volna, mint a Honvéd. Csak én azóta fejlődtem és rájöttem dolgokra. Az M4 tudod miben jobb? Szebb és nem rúg hátra olyan nagyot. Ennyi a történet. :) Airsoftról van szó, kérdező, ha jót akarsz magadnak, akkor AK-47! A valóságban és airsoftban meg pláne jobb!
Honvéd, lehet, hogy katona vagy, de ebben most mindenképpen tévedsz, sajnálom. Olvass utána egy kicsit a dolgoknak. :)
"Elmondod, hogy mikor van olyan szituáció, vagy a fegyver úgy tele menne valamilyen szutyokkal, hogy használhatatlan legyen ?"
AK-47-nél: tényleg soha.
M4-nél: ha a sivatagban leszáll a katona mellett egy helikopter, akkor már pucolni kell.
Vicces, mert olyan vagy, mint a régi énem. :D Csak én rájöttem dolgokra és nem maradtam az álomvilágomban. :)
AK-47-es egyértelműen.
Ugyan M szériás fegyverem nem volt még, de rosszakat hallok róluk.
Három fegyverem volt eddig, egy ak 47 (cyma), g36(k), ak-74 (Dboys). Imádtam mindent, de mondanom sem kell, hogy az utolsó AK-m van a toppon minden téren.
Acél, könnyel szétszedhető/szerelhető, minőségi alkatrészek. Egyedül a tűzváltójával kellett sz@rakodni az első pár hónapban.
6 hónapot voltam afganisztánban a kvz-vel. Illetve a kmcs keretei között másfél évet, igaz akkor csak logisztikusként. Mh kfor 7-8. váltás 2x6 hónap. Hagyjuk már a volt egy ilyen teszt meg olyan felmérés. A
bizonyított mindenhol. Neked meg annyi közöd van az egészhez mint semmi. Akkor mondok valamit ( az ak47est hagyjuk mert egy elavult sz*@#r az 50-es évekből). Az ak63nak annyi előnye van az m4el szemben hogy 7 alkatrészből áll. Akkor most mesélek neked személyes tapasztalatokat vele oké ? A tokfedél a 9 év hivatásos pályám alatt olyan 15-20x ugrott le az akról. Az olcsó költségvetésű gázdugattyú és gázelvezető dugattyú miatt, a 6. lövés után képtelen vagy célra tartani a fegyvert, úgy, hogy közben a csapott célgömbömön keresztül lássd is amire lőssz. Az ak-kal, a silány kivitelezésű tár illesztés miatt, nem legetséges a gyorstárcsere, ami a harctéren az egyik legfontosabb tulajdonsága egy fegyvernek. Akval fedező tüzet biztosítani egy rémálom, egyszerűen a 6-7. lövés után abba kell hagynod, mert félő hogy a bajtársadad találod el. Afganisztánban én az m4a1 sopmodot használtam, a 6 hónap alatt egyszer nem krepált be, a célzása 100x jobb mint az ak63 célgömbös tákolmánya. Tudod hány alakulat használja napjainkban az ak47-et ? 0. És az m4a1-et ? Navy seal, delta force, a green berets, de hogy hazaikat mondjak, a BLKMZ, és a KVZ egyes alakulatai.
szerinted egy helikopter akkora szelet kavar, hogy a felszálló homok eltömítí a fegyvert :D ?
Ember ez nem a rambo. Afganisztánt ne úgy képzeld el, mint a kalahári sivatagot. Sok a homok persz, de meg többa szikla és a kövek. Nem úgy van, hogy jön egy széllökés és az ?4ek bekrepálltak azak-k meg lőnek tovább. NŐJJ MÁR FEL, és ne vakolj hülyeségeket, köszi.
Az istenit már, nem élet fegyverekről van szó! Belsőleg szinte ugyanaz a két fegyver.
Azt válaszd, amelyik neked jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!