Küzdősportolók! Szumót hol lehet tanulni?
Nem kell 200kg-snak lenned, hogy csinálhassad, de vannak sokkal jobb sportok a tested karbantartásához.
Én inkább a birkózást ajánlanám, esetedben lehet jobban tetszene a kötöttfogású birkózás, mint a szabadfogás.
Bárdosi Sanyi nem tudom, hogy oktat-e szumót, Kalmár István aki szintén sikeres szumóban pedig grapplinget oktat. Más magyar szumóst nem nagyon ismerek.
Nem vagyok kövér, igaz sovány sem. 172 cm vagyok és 80 kg. Tetszik ez a sport. Miért ne próbálnám ki? XD
Testedzés és szórakozás céljából járnék le, hobbyból. Nem akarok én versenyezni. A birkózás pedig úgy önmagában nem tetszik, meg szerintem "öreg" vagyok (23) már hozzá.
Azt sajnálom, hogy Győr-Moson-Sopron megyében nincsen egy szumó egyesület sem. Mondjuk Tatabányán van, na oda benézek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!