Sport motor vásárlás (50ccm). Tudnátok motort ajánlani?
(Talán jó helyre soroltam be a kérdést.. :D)
Sportmotort szeretnék vásárolni ~120.000 (max. 160k) FT-ig. Tudnátok ajánlani motort?
Az 50-es sport motorok általában elég húzós árban vannak, és ritkák is.
Esetleg próbálhatsz keresni egy jó állapotú Derby-t
vagy egy Yamaha TZR-t: [link]
De a helyedben most inkább vennék egy robogót pár évre, azon megtanulnék motorozni, olcsóbb hozzá az alkatrész is ha eltaknyolsz, és később komolyabb tudással és pénzzel felvértezve vehetsz egy 125-öst.
A robogóm már megvolt.. :D
Azért szeretnék egy kicsivel komolyabbat, de ahogy észrevettem kicsit elvoltam tájolódva (azzal a "120k-ig"). Ahogy észrevettem ebben az 50ccm-s kategóriában inkább robogók vannak. :/. Azért köszi a választ még keresgélek majd. Köszi a válaszod.
Találtam egyet.. Erről tudnátok véleményt mondani?
#5 Különösebb értelmét nem látom, de mivel a jelenlegi robogóm a halál fele van, ezért én egy kicsit nagyobb testű és jobban alakítható motort szeretnék venni.
"A komoly motorosok úgyis csak kiröhögnek.." Faluban nagyon nincsen komoly motorosok, városi közlekedésre meg nem nagyon használom.
Igen, arra rá is jöttem, és arra is rájöttem, hogy azt hagyom.. :D
Most elkezdtem nézelődni és rájöttem hogy ebben a 120-160k-s kategóriába kevés van.
Tudnátok linkelni olyat ami krossz, vagy valami terepre is való? (Max 200k FT.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!