Mit gondoltok erről (lent) a gördeszkáról?
Figyelt kérdés
Még nem kezdtem el gördeszkázni, de el fogok. Ez jó lenne, vagy valami mást inkább (szeretnék valami minőségit venni ami nem megy tönkre hamar)?
Ha ez jó akkor innen (felöl), vagy ezekről a linkekről, esetleg máshonnan rendeljem?
Ezek egyáltalán szállítanak egyáltalán Magyarországra?
2015. nov. 5. 21:55
1/7 A kérdező kommentje:
*felül
**az egyáltalán kétszer van, azért bocsi :)
A kérdésnél nem engedett köszönést írni, úgyhogy : Sziasztok!
És a válaszokat előre is köszönöm. :)
2015. nov. 5. 21:59
2/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem érdemesebb lenne összerakni egyet (erről számtalan videót találsz). Hogy miért? Mert valamennyivel olcsóbban kijössz belőle ha minőségit veszel, érdemesebb akár személyesen vásárolni. A fenti gördeszkáról a véleménsem: Nincs oda írva hogy milyen kerék, függő és csapágy jár hozzá. Lehet basic van benne és akkor egyet ugrassz és eltörik.(tapasztalat) A gördeszka szélessége 8.0 ami *szerintem* elég széles, nekem mindig maximum 7.5 ös volt de ez egyénfüggő. A dark star márkát nem ismerem nem tudom hogy mennyire jól fogja bírni
3/7 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok. Látom már hogy dark star benne minden és erre is csak azt tudom mondani hogy lehet hogy minőségi de lehet hogy nem :D
4/7 A kérdező kommentje:
Hello!
Nézegettem kereket de olyan 10 körül voltak.
Tudsz linkelni olyan oldalt, ahol tudok gördeszkát összerakni?
Mióta gördeszkázol, mik azok a márkák (külön kerékre, deszkára, stb) amit ajánlasz?
2015. nov. 6. 23:01
5/7 anonim válasza:
Nálam a Jart a Blind és az Element vált be :) 7-8 éve gördeszkázok Store13 boltot ajánlom és ott házhoz is szállítanak ingyen ha 10 ezer forint felett vásárolsz, lehet telefonos segítséget is kérni és 21napos pénzvisszafizetési garancia is van. De ameddig nem csinálsz trükköket addig egy 2ezer forintos gördeszka is megteszi aztán majd ha komolyabban elkezded akkor veszel másikat mert lwhet hogy nem is fog tetszeni és megunod :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a két márka mindenre (kerék, deszka, stb.)?
2015. nov. 7. 07:06
7/7 A kérdező kommentje:
Itt
NYJAH RIDE - 18,125 15
SECTION - 50MM 8
RETRO 3.3 RAW TRUCK 11
Ez 34, itt nem jövök ki 25-ből.
2015. nov. 7. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!