Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » ExtremeDigital, Sj4000 wifi?...

ExtremeDigital, Sj4000 wifi? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztrok.Több videósnál láttam hogy az sj4000 kamerájukat az EDigitalról vették. De azt is észre vettem hogy van akinek eredetit és van akinek hamisitványt küldtek. Én is szeretnek a közeljövőbe egy ilyen kamerát beszerezni és mivel Erdélyben élek és itt romániába is van EDigital úgy gondoltam hogy onnan rendelném meg. Ha valaki tudna tanácsot adni vagy valami útmutatást hogy egyáltalán biztonságos-e onnan rendelni és ha van olyan közöttetek aki már esetleg vett ilyen terméket erről az oldalról azt nagyon megköszönném ha tájékoztatna.

2015. okt. 27. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha belinkeled én megmondom

egyébként a "hamisítvány" és ugyan olyan jó, mint az eredeti

2015. okt. 27. 17:10
 2/2 anonim válasza:

sajnos a hamisítvány nem ugyan olyan jó.

pl. autóban használva a szembejövők rendszáma csak napsütéses időben háttal a napnak olvasható le. ha nappal szemben mész már nem.

Az eredetinek mindegy még szürkületben is 140 nél is olvasható a szembejövök rendszáma. Valamit este is jó a kép a hamisnak már pocsék.

2015. nov. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!