Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Versenyszerüen vagyis hivatás...

Versenyszerüen vagyis hivatás ként a downhill-ba vagy az országúti kerékpárba van-e nagyobb pénz Magyarországon? (még 14 éves vagyok)

Figyelt kérdés

2015. okt. 14. 17:29
 1/3 anonim válasza:
Hacsak nem kapsz egy országútiban egy csoportnyi szponzort akkor nincs. Downhillben Magyarországon és Erdélyben sem (ide való vagyok, itt űztem verseny szinten) nem lehet megélni ha azt akarod. Csak egy drága hobbi
2015. okt. 14. 18:19
 2/3 aikiboxer ***** válasza:
Amióta a Tour de France-ban kitört a doppingbotrány, a komolyabb cégek (T-Mobile stb) kiszálltak a kerékpár szponzorálásából, úgyhogy most még kevesebb a pénzt... A kevés pénz felett pedig kevés bennfentes marakodik, te soha nem fogsz oda jutni... Szóval a biciklizés csak egy nagyon drága hobbi Magyarországon, ahogyan az előző is írja...
2015. okt. 15. 07:55
 3/3 tothp ***** válasza:

Oda juthat, ha változtat a gondolkodásán.

Először szeresd meg a biciklizést.

Aztán tanuld meg profi módon.

Szerepelj jó sok versenyen, jól.

És ha ez megy, akkor el lehet kezdeni gondolkodni, hogy pénzt keress vele.

2015. okt. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!