Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen bmx et vegyek? (12...

BBMX kérdése:

Milyen bmx et vegyek? (12 vagyok 38 kg) kezdövagyok Max 50000 forintért

Figyelt kérdés
Légyszíves értelmes kommenteket linkeket.

#cm #kg #amúgy 170
2015. okt. 11. 14:09
 1/7 anonim válasza:

Értelmetlen válaszra nem fogsz értelmes választ kapni:

Milyen BMX-et vegyek? Legfeljebb 50000 forintért.

12 éves vagyok, 38 kg és kezdő. Légyszíves értelmes hozzászólást, linkeket küldjetek!

Ha a '12 vagyok'-ot úgy értetted, hogy 12 éves, akkor az a válaszom, hogy várj még pár évet a BMX-szel. Gondolom trükközgetni akarsz vele. Na de az nem kis veszéllyel jár, és 12 évesen könnyen halálos sérülést szenvedhetsz.. (felnőttként is) Elég egy rossz ugratás és kitöröd a nyakad, eltöröd a gerinced, stb. Még nem elég fejlett az egyensúlyérzéked, a mozgáskoordinációd, reflexed.

De ha te ilyen gettós, menő kiscsávó vagy, akkor is azt mondom, hogy várj egy kicsit. :D Mostanában kezdesz el nőni, hamar kinőnéd a bringát. És vehetnél még 1-et szintén ilyen drágán..

2015. okt. 11. 14:31
 2/7 anonim válasza:
Értelmetlen kérdésre*
2015. okt. 14. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
bocsi 45 kg vagyok.
2015. okt. 21. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:

jujj első... te aztán hozzáértő lehetsz

nézd meg dubby stone-t ő sem ma kezdte és még csak 11 éves pont hogy a fiatalok jobban regenerálódnak, egyébként meg láttam én már olyan eséseket sírva fakadnál

kellenek a védőcuccok azt annyi, sisak mindig legyen meg én nagyon javaslom a sípcsontvédőt

nem tudom milyen magas vagy de 160 centi amitől érdemes 20 colossal kezdeni, alatta inkább 18 colos, mert nem lesz kényelmes

használtat nézzél ennyi pénzért

wtp arcade vagy justice reason

2015. okt. 22. 15:51
 5/7 anonim válasza:

Pont a 'sírvafakasztó' esések miatt nem ajánlom a BMX-et..

10 éves koromban az egyik osztálytársamnak sikerült eltörnie az egyik bordáját. Azóta úgy fél a trükközéstől, hogy ránézni sem mer a BMX-re. Na mindegy, hajrá..

2015. okt. 22. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
A fociban is mindennapos, hogy megsérül valaki, akkor az is kizárva ugye?
2015. okt. 22. 18:41
 7/7 anonim válasza:
Mérföldekre van a sérülés esélye a 2 sportágban..
2015. okt. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!