Szerintetek megéri kezdőként, az alábbi felszerelést megvenni?
Figyelt kérdés
Jó ez az Adidasos kesztyű és fogvédő? Illetve ha nem, akkor tudtok más boltot Győrben vagy Tatabányán ahonnét lehet venni felszerelést? 15-18 ezret szánok erre, úgyhogy magában foglalja a kesztyű,sípcsont-,fog-,lágyékvédőt. Most kezdtem, szóval csak edzésre kellene a felszerelés, meccsre még nem.
2015. okt. 7. 17:27
1/6 aikiboxer válasza:
Nekem van egy ilyenem, mondjuk én még 8 ezerért vettem ezt a szettet ugyanott, de szerintem megéri igen! A fogvédő teljesen jó, a kesztyű meg kb mint az ugyanennyibe kerülő Everlast szóval vedd meg bátran!
Csak arra figyelj, hogy a 14 OZ-ost vedd meg!
2/6 anonim válasza:
Szerintem inkább 10-12-est, a 14 túl nagy!
3/6 anonim válasza:
Az edzőtársak nem szeretik a túl pici kesztyűt kettes, szerintem ezért írta Aikiboxer a 14-es kesztyűt.
4/6 aikiboxer válasza:
A 10-es kesztyűt emberkedős kesztyűnek hívják, mert qva kemény -- azt éred el vele, hogy a sparring partner ideges lesz és rohadt nagyokat fog ütni. A 12-es már jobb, de a tapasztalat szerint még az is túl kemény. A 14-es az ideális, illetve amögé jól el lehet bújni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Beruháztam egy olyan szettre, kíváncsian várom. 12 unciásat vettem, mert 10-es nem volt és versenyre úgysem megyek ahol az a követelmény, így edzésre nagyobbat vettem. 14-est már nem mertem, hátha túl nagy. No de ment a zöld mindegyikőtöknek :)
2015. okt. 7. 23:34
6/6 anonim válasza:
De pont azért rossz a 14, mert hozzászoksz hogy nagy felületen véd! A 10 lehet hogy erős, de azzal jobban tanulsz, illetve gyorsabban ütsz vele. A 12 jó választás volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!