Thaibox Thaiföldön?
Ki szeretnék menni Thaiföldre edzeni , de ahogy néztem nagyon drágák kint a thaibox gym. Miért?
Valaki esetleg tud segíteni 3000 baht alatt?
mert ahogy láttam 1 hónap 12 000 - 16 000 baht..
A kinti VERSENYZŐK közül sokan ott laknak a mesternél és akár heti 2-3 mecset is lenyomnak,aminek a bevételéből fizetik a képzést és a kaját + szállást. Mivel ott is vannak számlák így egyértelmű,hogy azokat fizetni kell és erre kérik el a pénzt,mivel te alkalmatlan vagy meccselni.
Ha meg drágállod,akkor járjál Szabolcsba Lakatos "Zsanklód Vandam" Mário mesterhez.
A prividre válsz:
1. Nem vagyok tisztában a helyi árakkal,de nyilván vannak olcsó és drága helyek is.
2. Ott már 8-10 évesen kezdik a versenyzést és a legtöbben 25-30 évesen már abba hagyák,mert leamortizálódnak a napi 6-8 órás edzéstől a heti több meccstől.
3. Ha ott akarod vinni valamire,ahhoz ki kell költözni ÉVEKRE!!!
és meg lehet élni belőle?
Már utána néztem de sajnos turista vízum vagy munka vállalási vízum van. a work permit nehéz megszerezni az mellet meg nem tudnék lejárni minden nap.
Attól függ kinek drága. Neked, egy átlagos keresetű magyarnak mocskosul drága lehet. Viszont egy profi versenyzőnek sokszor mocskosul olcsó. Nem hiába van, hogy egyre több K1-es, MMA-s megy Thaiföldre edzőtáborozni.
Aztán megint attól függ, hogy mit vársz el. Ebben az árban már nem pusztán az van, mint sokszor itthon, hogy kibérelnek egy iskola tornatermét, hanem általában minimum 1 ring, kondi rész, sokszor még szállást is biztosítanak vagy segítenek szállást is keresni neked a környékeden. Ami itthon elit küzdősport teremnek számít, ott kint átlagos. Itthon se úsznád meg kevesebből ugyanazokat a szolgáltatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!