Melyik Airsoft-ot válasszam?
ABS-ből van a testük. De nem valami gagyi műanyagból, elég strapabíró és kemény anyagból vannak.
Gearboxuk acél.
Szerintem korrekt árban vannak. Bár Taiwangun áron tavasszal egyik haverom 29k-ért vette a CM.507-et.
Ő nagyon elégedett vele mái napig.
Abszolúte kezdőfegyverek, annak pedig kiválóak. Ha nem dobálod az aszfaltra és nem esel rá futás közben a műanyag testnek se lesz baja.
A műanyag test NAGY előnye, hogy nem szakad le a kezed egy 6 órás (esetleg több napos) játék után , mint az én 4,5 kg-os ákámtól. :D
Spartac sem egy rossz gyártó.
Valójában azok a fegyverek melyek ezeken az oldalakon szerepelnek egyáltalán NEM rosszak.
Nyugi a gearbox fém.
De elmesélek neked egy vicces történetet, mi szerint az én acél gearboxos cyma ak-m kevesebb ideig bírta mint haverom nem tudom milyen márkájú műanyag gearboxos ak-ja :D
Nem tudom, hogy érdemes-e megvenni az SRT-t. Lehet jobb lenne a CYMA-t. Nem igazán látok ilyesmi kérdéseket, és a CYMA M4-ről hallottam jót.
Ha meg kicsit felsőbb kategóriába lépek, akkor ott vannak az alu testesek. Ami szerintem egyáltalán nem jobb.
Max, ha acél testes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!