Ka a kedvenc jelenleg aktív pankrátorod és ki a kedvenc pankrátor legendád? (WWE-n és azon kívül)
Jelenleg: Roman Reigns és Zack Ryder(utóbbi már csak egy jobber :c)
Régebbről: Jericho, Edge
Mostanság Ziggler. Kalisto, Sin Cara, Ambrose, Reings és Neville
Legenda:Edge, Macho Man, Shaw Michaels, Stone Cold, Jericho, Ultimate Warrior (az a legenda aki a Hall of Fame-ben van)
All-time kedvenceim:
Undertaker
Mick Foley
Sting
Legendák közül még nagyon bírom: Bret Hart, HBK, Sgt. Slaughter, Kane, DDP
Meg akik mára visszavonultak: Edge, Christian
Maiak közül akiket kedvelek: Dean Ambrose, Luke Harper, Erick Rowan, Finn Balor, Stardust, Seth Rollins
Triple H-t bírtam még régebben
Akiket nem bírok: Brock Lesnar, John Cena, Roman Reigns, Social Outcasts (Adam Rose kivételével), New Day
Meg valahogy Hulk Hogan-t nem tudtam sose kedvelni
Legenda:Daniel Bryan
Simán kedvenceim:Daniel Bryan,Roman Reigns,Dean Ambrose,Sting,Seth rollins,Randy Orton,Brock Lesnar.
De a top 3:Daniel Bryan,Roman Reigns,Dean Ambrose.kb.Ebben a sorrendben!!
Aktív:
The Undertaker
Sting
Luke Harper
Bray Wyatt
Erick Rowan
Dean Ambrose
Finn Balor
Már visszavonult:
Mick Foley
Edge
Christian
Daniel Bryan
CM Punk
Bret Hart
Stone Cold Steve Austin
akiket meg valahogy sose tudtam kedvelni:
Brock Lesnar
Roman Reigns
John Cena
meg valahogy Braun Strowman se jön be pedig szeretem a Wyatt Family-t
Még a WWE-nél van, de már csak ritkán szerepel(2 kedvencem minden időkből): Kane, Undertaker
Aktív: Y2J, Lesnar, Samoa Joe, Triple H
Visszavonult, de nem legenda: Alberto Del Rio, The Great Khali, Kurt Angle, CM Punk, Mr. Kennedy, Finlay, Dudley Boyz, JBL
Legenda: Mick Foley/Mankind/Cactus Jack/Dude Love, Jake "The Snake" Roberts, Razor Ramon, Diesel, Hulk Hogan, Ultimate Warrior, Yokozuna, Macho Man Randy Savage, King Kong Bundy, Rikishi, Booker T, Sting, Ric Flair, Rowdy Roddy Piper
aktív:
AJ Styles
Bray Wyatt
Chris Jericho
Finn Balor
Hardy tesók
Luke Harper
Seth Rollins
legenda:
Diamond Dallas Page
Mick Foley
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!