Taekwondo kezdő lányoknak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy sportoló, csak lovagolni szoktam. Most viszont szeretnék valami olyat is csinálni,amivel akár megvédhetem magam és leadhatok pár kilót. Szerintetek mennyire való ez a sport egy teljesen kezdő lánynak? Nagyon durvák az órák? Ha nem ez, tudnátok ajánlani valamit helyette?2015. szept. 1. 20:01
1/3 anonim válasza:
Ez inkább látványos, megvédeni nem fogod tudni magad vele, főleg nem egy jóval erősebb férfi támadó ellen.
2/3 anonim válasza:
A fiam járt Taekwondo-ra. Az órák másfél órásak voltak és kemények.
Ez kezdő csoport volt.
Néhány órát megnézhettünk, a mester(aki egyébként rendőr) tanította az önvédelmet is, a formagyakorlatok mellett pl.
Szerintem érdemes elkezdeni.
Valóban látványos sport, de ezzel egyidejűleg hasznos is.
Ha ez nem, esetleg thai box, kick box?
3/3 anonim válasza:
Az nem baj, hogy kezdő vagy. A kezdőket nem szívatja az edző sehol (én legalábbis ezt tapasztaltam).
Megvédeni magad nem ezzel fogod szerintem, inkább az akrobatikus elemeken van a hangsúly, de hobbinak jó, ha jó a mozgásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!