Mire gondolt a wakeboard pálya kezelője, amikor beszólt, hogy minek rántok bele a kötélbe, miközben ő már levette?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap voltam wakeboardozni. Ritkán járok, de viszonylag jól megy. Nem értem a pálya működését. Amikor az ember rosszul kanyarodik, a kötél meglazul és vége a játéknak. Én azt hittem, hogy az utolsó 90 fokosnál is ez történt, ezért ráfeszítettem, hogy hátha mindjárt ránt egyet és továbbvisz. Ez a kanyar mindig nehezen megy, főleg hogy jobb lábbal megyek bal lábas pályán. Honnan kellett volna tudnom, hogy levette a kötelet, egyáltalán miért vette le és mit értett azon, hogy neki egy napos munkája?2015. aug. 28. 16:12
1/2 anonim válasza:
Ha meglazul nem kell rajta rantani, csak behuzni a csipodhoz mert ha megrantod leszakitod a palyat, es a kezelonek fel kell masznia es ujrainditani.Amugy ez hol volt?
2/2 anonim válasza:
nem tudom, de szerintem itt valami balfekseg tortent.
eloszor is, ha nem jelzed, hogy ki akarsz jonni es o nem dudalt, akkor nem szabadna levennie.
masreszrol, ha levette, akkor te mar nem tudsz belehuzni a kotelbe, mert annyira lelazul, hogy hiaba is rantod, semmit nem ersz vele.
harmadreszt, nem ertem mi ezen egy napos munka, meg ha fel is kell mennie barmiert:)
szerintem csak rossz napja volt.
amugy ha jo iven mesz, nem lazul le vagy csak minimalisan a kanyarban sem. probald a bolyakat minel kivulebbrol kerulni.
amugy meg siman kerdezd meg tole, mire gondolt, aztan majd elmagyarazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!